schema

architecture & engineering

Forest House |Single Family Residence |Voutzas, Attica, 280 sqm, current project |

 

The house is situated on a mountainous area of N. Voutzas providing amazing views to the sea. Our office was assigned to renovate the interior, exterior and courtyeard design of an existing four-storey-high single family residence.  

 

The concept takes advantage of the existing elements and elevates their quality. In all rooms the space becomes as open as possible to maximize their small plan. Details become as important as the house in its entirety.

Exterior view
Ground floor living room
Ground floor living room
Ground floor kitchen
Ground floor dining room
Courtyard
Courtyard
Basement playroom
Basement playroom
Basement playroom
Basement playroom
Upper floor children's room
Upper floor children's room
Upper floor children's room
Upper floor children's bathroom
Upper floor office
Upper floor office
Master bedroom
Master bedroom
Master bedroom
Master bathroom